ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Glenfiddich IPA Experiment 700ml

Glenfiddich IPA Experiment 700ml
Glenfiddich IPA Experiment 700ml
Glenfiddich IPA Experiment 700ml
Glenfiddich IPA Experiment 700ml
Οι φωτογραφίες είναι ενδεικτικές
Glenfiddich IPA Experiment 700ml
49,30€
Χωρίς ΦΠΑ: 39,76€
  • Stock: Διαθέσιμο
  • Κωδικός: ΟΙΝ-000867
Ουίσκι
Αλκοολικός βαθμός 43%
Παραγωγός Glenfiddich
Περιοχή Speyside
Ποσότητα 700ml
Τύπος Single Malt
Χώρα Σκωτία

Το Glenfiddich IPA Experiment είναι το πρώτο σκωτσέζικο single malt στον κόσμο που ολοκληρώνει την ωρίμανσή του σε βαρέλια μπύρας India Pale Ale (IPA).
Είναι το πρώτο ουίσκι της σειράς Glenfiddich Experimental Series, μια νέα σειρά που σχεδιάστηκε για να δημιουργεί ασυνήθιστα και ανατρεπτικά ουίσκι και που εκφράζει το πάθος της μάρκας να ξεπερνά τα παραδοσιακά όρια του σκωτσέζικου ουίσκι και να συνεργάζεται με πρωτοπόρους που διαπρέπουν σε τομείς πέρα από τον κόσμο του ουίσκι.
Δημιουργήθηκε από τον Brian Kinsman, Malt Master του Glenfiddich, σε συνεργασία με έναν μικροζυθοποιό του Σπέισαϊντ, με τον οποίο μοιράζονται το ίδιο πάθος για πρωτοποριακές γεύσεις. Συνεργάστηκαν εξαιρετικά για να προσφέρουν ένα νέο ξεχωριστό σκωτσέζικο single malt ουίσκι το οποίο χρωματίζουν πικάντικες πινελιές εσπεριδοειδών και ζωηρές νότες λυκίσκου, από τα δρύινα βαρέλια που νωρίτερα είχαν φιλοξενήσει τη ζωηρή μπύρα IPA του Σπέισαϊντ.

Παραδόσεις
Όλα τα προϊόντα είναι ασφαλισμένα από την εταιρεία κατά τη διάρκεια της μεταφοράς τους και μεταφέρονται με δική μας ευθύνη. Ο χρόνος παράδοσης μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων και τον τόπο παράδοσης. Οι καθυστερήσεις για παράδοση δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να αποζημιωθούν από την εταιρεία ούτε επιτρέπουν την ακύρωση της παραγγελίας. Αν ο χρόνος παράδοσης υπερβεί το διάστημα του ενός μηνός και τα προϊόντα δεν έχουν παραδοθεί παρόλο που ο πελάτης δήλωσε τη σωστή διεύθυνση παράδοσης, τότε η παραγγελία μπορεί να ακυρωθεί και ο πελάτης να αποζημιωθεί με το συνολικό ποσό πληρωμής του χωρίς να έχει οποιαδήποτε άλλη απαίτηση για αποζημίωση ή ζημία που θεωρεί πως έχει υποστεί. Εξαιρούνται περιπτώσεις παραγγελιών με ειδικά προϊόντα που ο πελάτης έχει ενημερωθεί για την καθυστέρηση και έχει συναινέσει σε αυτήν, καθώς και οι περιπτώσεις λανθασμένης δήλωσης στοιχείων παράδοσης.

Η εταιρεία δεν έχει καμία ευθύνη για καθυστερήσεις που οφείλονται στη λανθασμένη δήλωση στοιχείων παράδοσης και στοιχείων επικοινωνίας από την πλευρά του πελάτη. Σε αυτή την περίπτωση ο πελάτης δεν δικαιούται να εγείρει θέμα ακύρωσης της παραγγελίας και η παραλαβή τους εναπόκειται σε περαιτέρω συνεννόηση του πελάτη με την εταιρεία παράδοσης.
Στην περίπτωση αποστολής προϊόντων σε χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης όπου επιστρέπεται η αποστολή των προϊόντων μας, η αποστολή ενδέχεται να περάσει τη διαδικασία εκτελωνισμού στη χώρα προορισμού. Τα κόστη εκτελωνισμού διαφέρουν ανά χώρα και δεν περιλαμβάνονται στο κόστος της παραγγελίας και των μεταφορικών. Τη διαδικασία θα την εκτελέσει η εταιρεία Courier η οποία στη συνέχεια θα σας ενημερώσει για το εν λόγω ποσό.
Κατά την παράδοση των εμπορευμάτων, εναπόκειται στον πελάτη να ελέγξει την κατάσταση των εμπορευμάτων και να ενημερώσει άμεσα τον υπάλληλο της εταιρείας παράδοσης για τυχόν κατεστραμμένα προϊόντα ή προϊόντα που λείπουν στο ανάλογο δελτίο που θα του παρασχεθεί. Επίσης οφείλει εντός 2 ημερών να ενημερώσει την εταιρεία περί της δήλωσης καταστροφής ή απώλειας προκειμένου να αποζημιωθεί για τα εν λόγω προϊόντα. Είναι ευλόγως κατανοητό πως ο πελάτης είναι υπεύθυνος για τα προϊόντα από τη στιγμή που αυτά του έχουν παραδοθεί